Certifikaterne

Alle certifikaterne repræsenterer sponsorater af Beekind Original Park. Dem der har retten til at benytte det originale logo, er kun Beewilderne.

Der er forskellige Beekind certifikater, og dette for at kunne lade virksomheder vise i hvilket omfang de støtter Beekind.  Samtidig viser det jer der kender Beekind, hvordan de støtter. Min tanke som iværksætter bag, har selvfølgelig været, at en virksomhed som støtter med f.eks. 20m2, skal kunne vise dette, og dem der støtter over 1000m2 skal kunne vise dette.  

Der er skabt 7 Beekind varer på hylden. Alle repræsenterer sponsorater af Beekind Original Park. Dem der har retten til at benytte det originale logo, er kun Beewilderne 

Certifikater

Beekind Original Park

Beedreamer

Beesponsor

Beecapable

Beewild

Øvrige Certifikater

Beedonator

Beeforest

Beenature

Beenature og Beeforestrepræsenterer områder hvor Beekind har været med inde over planteplanen på forskellig vis. Møder du et skilt med disse steder i naturen, vil du oftest kunne finde en QR kode for at høre om rejsen på dette areal. Alternativt, kan du følge os her på siden for at se de seneste bi-arealer tilplantet når vi når så vidt. Der vil på et tidspunkt komme et Danmarkskort på hjemmesiden, og her vil du kunne se hvor Beekind i fremtiden får plantet bi-planter og skabt biodiversitet. Dette er også Beekind mission/vision for fremtiden.  

Sidst, men ikke mindst, har vi Beedonator, som er til de løsninger der skaffer donationer hjem til Beekind.

Vil du beskytte de vilde bier?

Vil I styrke jeres grønne profil? Invester i den vilde natur og vær med til at sikre en grøn fremtid!