Bliv BeeDreamer til jul

Du investerer i en grønnere planet, og er med til at støtte op om biodiversiteten, for vores vilde bestøvere, ved at blive en BeeDreamer.

BeeDreamer

Vores hemmelige hjælpere i bevarelsen af biodiversitet, er vores vilde bier. De har brug for mere plads til at trives, da de spiller en afgørende rolle i vores økosystem. Når foråret kommer, vil vi igen plante blomster, planter, der er til gavn for vilde bier, for at støtte deres naturlige levesteder, og dit køb hos os, støtter denne proces! Du behøver ikke røre en finger, eller have egen have, vi sørger for jord til beplantning!

Julegaven der skaber liv

Længes du også efter den perfekte gave, til personen som har alt? Vi har en løsning, der gør op med overforbrugskulturen, og støtter op om et større formål. Støt de skjulte skatte i vores økosystemer, vores vilde bier. Vi hjælper dig med det praktiske, kom drøm med om en ny fremtid sammen med os!   

Hvad får du?

Et stykke jord vil i foråret blive plantet til med bivenlige planter, takket være dig. Din støtter gør nemlig, at vi kan skabe ressourcehabitater for vilde bier, dvs vi sørger for at de i et mindre område vil få både planter til næring, og kan finde steder de kan bo.  Vi sender dig et certifikat, direkte til din mail, som viser du har støttet en BeeDreamer verden. 

 Du kan bruge dette som:
Julegave
Mandelgave
Adventsgave

-eller bare en sød overraskelse til en du gerne vil glæde. 

Hvem er det til?

Til dig der vil gøre en verden til forskel og:

Støtte biodiversiteten
Skabe en grønnere planet
Støtter vilde biers overlevelse 

Hvad koster det?

Flor blot 375kr kan du få et Beedreamer certifikat til én du holder af, og give en bæredygtig julegave. 

Det med småt

Så snart dit køb er gennemført, går der ikke længe, før vi sender cerfikatet til dig, via din email. Der går højst et par minutter før det ligger i din indbakke. Herefter kan du overrække gaven som du selv ønsker, printe den ud og pakke den ind. Vi gør opmærksom på, at vi baserer vores salg på tillid, og ét køb, kan kun benyttes til én person. Hvis du har spørgsmål, så kontakt os endelig.

Du køber tilplantningen til 1,5 m2 jord, som vi tilrettelægger. Jorden finder vi i partnerskaber med landmænd og andre lodsejere. Varigheden af dit cerfitikat vil være 1 år, så dem vi sælger i år, vil kun gælde for 2024. Vi planter først til, når puljen er fyldt op for et givet område, vi vil informere dig undervejs, så husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Bee coming to a rosemary flower, because this is what we support. Wild bees, solitary bees and nature they thrive in and around.

GIV ET BIDRAG

Gør en forskel for naturen. Støt naturen med et valgfrit beløb og skab bedre levesteder for dyr og planter i Danmark.

HVEM ER BEEKIND

Jeg er iværksætter og alenemor til dette skønne lille menneske. Bag mig har jeg igen et helt hold af fantastiske hjælpere, som også gerne ser denne idé ført ud i virkeligheden. Jeg har tidligere i livet været iværksætter, og det er her min ild er begravet. -Samtidig med en kobling ind på at skabe den bedste fremtid for os alle.

FOR VIRKSOMHEDER

Se hvordan jeres virksomhed kan gøre en konkret forskel for naturen, jeres kunder og medarbejdere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet!

Få spændende nyheder og følg med i vores naturprojekt.

Læs mere omkring Beekinds politik for beskyttelse af dine personlige oplysninger og om hvordan dine data bliver behandlet.